Agenda

juli 2019

20 en 21 juli
Tracto Retro Sec Bois (FR)
Tractorshow met tentoonstelling, demonstraties, animatie voor jong en oud.Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Sec-Bois
27 juli
OTC-busreis naar Panningen
Jaarlijkse busreis naar het Historisch Festival in Panningen. Vertrek om 6 uur aan het OC, Gemeenteplein 1 in Oostrozebeke.
Oostrozebeke
27 juli
Rondrit te Watou
Rondrit voor oldtimertractoren. Samenkomst aan café de Helleketel. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Watou (Poperinge)

augustus 2019

4 augustus
provinciale ploegwedstrijd en oldtimertreffen
inschrijvingen en affiche volgen nog
westvleteren
10 augustus
OTC-busreis naar Nordhorn
OTC-busreis naar een van de grootste oldtimertractorshows op het Europese vasteland. Vertrek om 5.30 uur aan het OC, Gemeenteplein 1 in Oostrozebeke.
Nordhorn
11 augustus
Oldtimertractorevenement Merkem
Oldtimertractorevenement in Merkem in de voormiddag met tussenstops, op de middag warm middagmaal en in de namiddag kunst- en ambachtenmarkt.
Merkem
11 augustus tot 1 januari
Derde oldtimerrit Scheldewindeke
Rondrit voor oldtimertractoren. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Scheldewindeke
17 en 18 augustus
31e HMCK-Oldtimerfestival
31e HMCK-Oldtimerfestival op een nieuwe locatie, namelijk Baetenheide te Weelde
Weelde
18 augustus
Midzomerfeest Poelkapelle
Midzomerfeest en oldtimertreffen met rondrit in de voormiddag en vrijblijvend trekker trek voor oldtimers op hoeve t'Rozenhof. Verzamelen op de hoeve vanaf 9u00, start rondrit om 10u00. Aantal inschrijvingen beperkt.
Langemark- Poelkapelle
25 augustus
Oldtimerrondrit te Damme
Samenkomst om 9 uur, vertrek voor rondrit langs landelijke wegen met tussenstop om 10 uur, middagmaal om 13 uur, in de namiddag vermogenstest voor oldtimertractoren. Deelnameprijs 20 euro met aandenken voor iedere deelnemer. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Damme
31 augustus tot 1 september
Oogstfeesten LG Assenede
Oogstfeesten t.g.v. 100 jaar LG Assenede Programma zaterdag: ploegwedstrijd; oldtimer treffen; rondrit; ambachten; kinderspelen; BBQ; 70-80-90 fuif zondag: oldtimer treffen; ambachten; paardenkoetsritten; kinderspelen; opper dorsen Toegang gratis Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Assenede

september 2019

1 september
ATV-oldtimerrondrit voor mindervaliden
ATV-rondrit voor mindervaliden (verplichte duo-zit).Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Meulebeke
8 september
Show van de Vrienden van t Veld
Show met tentoonstelling van tractoren, motoren, vrachtwagens, woonwagens, ... Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Geel
8 september
Oldtimertractorshow en rondrit Gouden Osse
21e editie van de oldtimerhappening aan de Gouden Osse te Torhout. In de namiddag rondrit voor oldtimertractoren langs landelijke wegen in Lichtervelde, Zwevezele en Torhout. Thema stationaire motoren. Deelnameprijs 20 euro (kinderen < 10 jaar: 10 euro) LET OP: ENKEL TOEGELATEN VOOR TRACTOREN VAN VOOR 1970.
Torhout
15 september
3 de tractortreffen oostkerke diksmuide
Rondrit 30 kilometer. Verzamelen om 9 uur, vertrek om 10 uur, aankomst om 13 u, daarna middagmaal. Tractoren enkel tot bwj 1970. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Diksmuide Oostkerke
21 en 22 september
Werktuigendagen Oudenaarde
De Werktuigendagen organiseert terug een grootse show rond oldtimers. op 21 en 22 september Locatie : Axelwalle 14, B-9700 Oudenaarde Het betreft: 1. Een tentoonstelling van oldtimertractoren van vóór 1980. 2. De €Belgian Oldtimer Tractoren Award€ met als thema Porsche en Allgaier tractoren. 3. Het €Belgisch Oldtimer Ploegkampioenschap BOP 2019€. 4. Demo met oldtimer-hooibouwapparatuur, waaronder maaibalken, cirkelmaaiers, hooimachines en eventueel persen. oldtimer-maïshakselaars, waaronder gedragen, getrokken of zelfrijdende maïshakselaars en hakselwagens. Deze wedstrijden staan open voor alle liefhebbers, ook van buiten de landsgrenzen. Inschrijven kan zowel via uw club als rechtstreeks. Groepsinschrijvingen kunnen bij elkaar staan. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Oudenaarde
29 september
Vierde oldtimertreffen
Vierde oldtimertreffen voor auto\'s, tractoren en legervoertuigen. Voertuigen tot bouwjaar 1989 toegelaten. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Oostrozebe

oktober 2019

19 en 20 oktober
Tractomania
Ruilbeurs in Caussade (Zuid-Frankrijk) met (onderdelen van) oldtimertractoren, motoren, machines, ...
Caussade
20 oktober
Ruilbeurs en onderdelenmarkt
In de voormiddag ruilbeurs en onderdelenmarkt, in de namiddag oldtimer- en machineveiling.Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Lochristi
26 oktober
OTC-Najaarsbusreis
Jaarlijkse najaarsbusreis, dit keer naar een aantal verzamelaars in België. Vertrek om 6.30 uur aan het OC, Gemeenteplein 1 in Oostrozebeke.