Agenda

oktober 2018

7 tot 7 oktober
Benefiet opendeurdag Michel Geldof
Het succes van de vorige edities was een aanmoediging om dit opnieuw over te doen. Het lovenswaardig initiatief en het doel ervan werd door de vele aanwezigen gewaardeerd en in dank afgenomen. Het tonen van onze mooie gerestaureerde tractoren moet niet altijd gepaard gaan met BOEM-BOEM en rook, het kan ook een op een zachte manier gebeuren met als doel onze bijdrage te leveren aan mensen en families die door kanker getroffen zijn. De opbrengst wordt zo maar niet weggegeven,maar wordt besteed aan een tastbare en zichtbare bestemming. De benefietopbrengst gaat naar : Kinderkankerfonds €Koester€ in het U.Z.Gent,onder voorzitterschap van een neef van Michel. Prof.Benoit, alombekend. Michel heeft indertijd het kinderkankerfonds helpen opstarten. Info : www.kinderkankerfonds.be en www.geldof-tractors.com Ingang bijdrage: Per persoon wordt een bijdrage gevraagd van minimum 5 € Het is een ideale gelegenheid om als afsluit van het seizoen per oldtimertractor de benefietplaats te bezoeken. Bekendmaking en publiciteit: Vanuit onze eigen organisatie wordt een persbericht verstuurd naar alle oldtimervakbladen in Belgie, Nederland, Duitsland, Frankrijk voor beschrijving en opname in hun evenementen kalender in hun vakblad Eveneens worden alle clubs in Belgie, lid van de BFOV ,zowel van landbouwvoertuigen, auto€s, moto€s, vrachtwagens, militaire voertuigen enz, uitgenodigd om naar onze benefietdag te komen. In de lokale pers wordt door de inrichters gezorgd voor voldoende bekendmaking in eigen regio. De inrichters en sympathisanten van de Geldof Tractors collectie

Steven Vanderbeke - 0475.60.46.97

vdbeke@gmail.com

Vierschaar, 4, 8531 Bavik Bavikhove-Harelbeke
14 oktober
HMCK-ploegdag
Ploegdag van de Historische Machineclub van de Kempen. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Poppel
20 oktober
Tractomania
Ruilbeurs in Zuid-Frankrijk met (onderdelen van) oldtimertractoren, motoren, machines, ...
Caussade
21 oktober
Ruilbeurs en onderdelenmarkt
In de voormiddag ruilbeurs en onderdelenmarkt, in de namiddag oldtimer- en machineveiling.Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Lochristi
27 oktober
OTC-Najaarsbusreis
Jaarlijkse najaarsbusreis, dit keer naar een aantal verzamelaars in Nederland. Vertrek om 6 uur aan het OC, Gemeenteplein 1 in Oostrozebeke.Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.

november 2018

11 november
HMCK-ruilbeurs
Oldtimerruilbeurs met (onderdelen van) tractoren, motoren, werktuigen, ...Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Wortel
24 november
8e OTC-quiz
8e quiz van Oude Trekker Club Roeselare. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Torhout