Agenda | Oude Trekker Club Roeselare

Agenda

augustus 2018

18 en 19 augustus
30e HMCK-Oldtimerfestival
30e HMCK-Oldtimerfestival op het vliegveld te Weelde.
Weelde
19 augustus
Oldtimertreffen voor tractoren
9u: verzamelen op het bedrijf 10 u: start van de rondrit 12u30: middagmaal 14u30: trekker-trek voor oldtimers Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Langemark-Poelkapelle
24 tot 26 augustus
OTC - Meerdaagse busreis naar The Great Dorset Steam Fair
OTC - Meerdaagse busreis naar The Great Steam Fair in Dorset. Verdere inlichtingen in volgend clubledenblad.
26 augustus
Rondrit Klareputhoevevrienden
Rondrit met ploegdemonstratie, expositie van tractoren en stationaire motoren.Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Poperinge

september 2018

2 september
Oldtimertractorrondrit te Vollezele
Rondrit voor oldtimertractoren met reuze-ontbijt en BBQ. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Vollezele
9 september
Show van de Vrienden van t Veld
Show met tentoonstelling van tractoren, motoren, vrachtwagens, woonwagens, ... Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Geel
9 september
Oldtimertractorshow en rondrit Gouden Osse
20e editie van de oldtimerhappening aan de Gouden Osse te Torhout.Centraal thema Société Française de Vierzon met tentoonstelling van alle modellen. In de namiddag rondrit voor oldtimertractoren langs landelijke wegen in Lichtervelde, Zwevezele en Torhout. Deelnameprijs 18 euro. LET OP: ENKEL TOEGELATEN VOOR TRACTOREN VAN VOOR 1970.
Torhout
16 september
LVK-tractoren en landbouwmachinetreffen
LVK-tractoren en landbouwmachinetreffen te Ellikom.Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Ellikom
16 september
Back to the fifties
Rommelmarkt, onderdelenmarkt, tentoonstelling van wagens, tractoren, vrachtwagens, legervoertuigen, stationaire motoren, enz... Live optredens in de namiddag.Inlichtingen en inschrijvingen op bovenstaande coördinaten.
Alveringem
16 september
Belgisch kampioenschap oldtimerploegen
Inschrijven kan via website in de reeksen : heen en weer parallel ploegen 2 schaar rondgaand classic rondgaand oldtimer rondgaand getrokken voor de middag kan er geoefend worden gratis ingang
Moere, Koekelare
16 september
Tractortreffen te Ellikom
Show met oldtimertractoren en randanimatie. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Ellikom

oktober 2018

7 tot 7 oktober
Benefiet opendeurdag Michel Geldof
Het succes van de vorige edities was een aanmoediging om dit opnieuw over te doen. Het lovenswaardig initiatief en het doel ervan werd door de vele aanwezigen gewaardeerd en in dank afgenomen. Het tonen van onze mooie gerestaureerde tractoren moet niet altijd gepaard gaan met BOEM-BOEM en rook, het kan ook een op een zachte manier gebeuren met als doel onze bijdrage te leveren aan mensen en families die door kanker getroffen zijn. De opbrengst wordt zo maar niet weggegeven,maar wordt besteed aan een tastbare en zichtbare bestemming. De benefietopbrengst gaat naar : Kinderkankerfonds €Koester€ in het U.Z.Gent,onder voorzitterschap van een neef van Michel. Prof.Benoit, alombekend. Michel heeft indertijd het kinderkankerfonds helpen opstarten. Info : www.kinderkankerfonds.be en www.geldof-tractors.com Ingang bijdrage: Per persoon wordt een bijdrage gevraagd van minimum 5 € Het is een ideale gelegenheid om als afsluit van het seizoen per oldtimertractor de benefietplaats te bezoeken. Bekendmaking en publiciteit: Vanuit onze eigen organisatie wordt een persbericht verstuurd naar alle oldtimervakbladen in Belgie, Nederland, Duitsland, Frankrijk voor beschrijving en opname in hun evenementen kalender in hun vakblad Eveneens worden alle clubs in Belgie, lid van de BFOV ,zowel van landbouwvoertuigen, auto€s, moto€s, vrachtwagens, militaire voertuigen enz, uitgenodigd om naar onze benefietdag te komen. In de lokale pers wordt door de inrichters gezorgd voor voldoende bekendmaking in eigen regio. De inrichters en sympathisanten van de Geldof Tractors collectie
Bavikhove-Harelbeke
14 oktober
HMCK-ploegdag
Ploegdag van de Historische Machineclub van de Kempen. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Poppel
20 oktober
Tractomania
Ruilbeurs in Zuid-Frankrijk met (onderdelen van) oldtimertractoren, motoren, machines, ...
Caussade
21 oktober
Ruilbeurs en onderdelenmarkt
In de voormiddag ruilbeurs en onderdelenmarkt, in de namiddag oldtimer- en machineveiling.Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Lochristi
27 oktober
OTC-Najaarsbusreis
Jaarlijkse najaarsbusreis, dit keer naar een aantal verzamelaars in Nederland. Vertrek om 6 uur aan het OC, Gemeenteplein 1 in Oostrozebeke.Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.

november 2018

11 november
HMCK-ruilbeurs
Oldtimerruilbeurs met (onderdelen van) tractoren, motoren, werktuigen, ...Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Wortel
24 november
8e OTC-quiz
8e quiz van Oude Trekker Club Roeselare. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Torhout