Agenda

december 2023

30 december
HMT ruilbeurs
Jaarlijkse ruilbeurs van de HMT.Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Reusel

januari 2024

28 januari
Landbouw Miniatuurbeurs O.T.L.
De beurs gaat door op een NIEUWE LOCATIE in de Gemeentehallen Poelstraat 39-41 B-9820 Merelbeke. 1 Hal van 2500m² en voldoende parkeerplaats. Net als bij de vorige edities zijn alle miniaturen die te maken hebben met de landbouw welkom op deze beurs. Zowel de zelfbouw, verbouw als commerciële miniaturen zullen een plaats krijgen, met de nadruk op unieke en Oldtimer miniaturen. Net als de voorbije jaren mikken we op een internationaal publiek, ook wat de standhouders betreft. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Merelbeke

februari 2024

25 februari
OTC-ledendiner
Jaarlijks ledendiner in Zaal de Oude Melkerij. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Hooglede

maart 2024

3 maart
OTC-Tractorwijding
Samenkomst vanaf 9.30 uur bij de familie Deketelaere langs de Rozendalestraat, 76 te Wingene, om 10.30 uur zegening van de voertuigen met aansluitend H. Mis, middagmaal met warme beenham en warme groenten, daarna rondrit langs landelijke wegen. Deelnameprijs 25 euro per persoon, kinderen jonger dan 12 jaar 12 euro. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Wingene

april 2024

1 april
OTL Oldtimer-en machineveiling
Oldtimer- en machineveiling. Verkoop van gebruikt land- en tuinbouwmateriaal, oldtimertractoren en werktuigen. Materialen te bezichtigen vanaf 10 uur, start veiling om 14u30.Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Lochristi
10 april
Ruilbeurs te Geel
Ruilbeurs in Manege Langeriethof. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Geel
13 april
RMTV-Voorjaarsreis
Bezoek aan diverse verzamelaars. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
27 en 28 april
Gloeikoppersweekend
Weekend voor gloeikoptractoren met demonstraties, rondrit in de piste, ...Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Wortel

mei 2024

9 mei
PCLT-Rally
Samenkomst (locatie volgtà vanaf 9.30 uur, middagmaal ter plaatse en aansluitend vertrek om 14.00 naar de opendeurdag op het Praktijkcentrum voor Land-en Tuinbouw. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
19 mei
OTL Historische rondrit
Historische rondrit. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Lochristi
20 mei
RMTV-Clubrally
Voorjaarsrondrit. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Sint-Laureins
25 en 26 mei
BTM Oldtimershow
26e Internationale Oldtimershow met tractoren, motoren, vrachtwagens en landbouwmachines. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Bocholt

juni 2024

15 juni
OTC-kustrally in de Haan
Samenkomst vanaf 9.00 uur. Rondrit vanaf 10 uur langs landelijke wegen aan de kust, \'s morgens naar de Haan, \'s middags naar Wenduine. Middagmaal in de feesttent op Vlissegem-dorp. Deelnameprijs 25 euro per persoon, kinderen jonger dan 12 jaar 12 euro.Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
de Haan
16 juni
De Klauwbanddrivers oldtimer tractortreffen
De Klauwbanddrivers oldtimertractortreffen met rondrit en aansluitend BBQ. Vertrek en aankomst zaal De Mokkernoare, Lekestraat 42, 8680 Koekelare. Meer info: Annemie Mertens 0479/69.97.86 of deklauwbanddrivers@gmail.com
Koekelare

juli 2024

7 juli
IHC-Rondrit
10-jarig bestaan van de IHC-Steyr club België. Randanimatie met statische show en bbq. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
7 juli
OTL Oldtimer-en machineveiling
Oldtimer- en machineveiling. Verkoop van gebruikt land- en tuinbouwmateriaal, oldtimertractoren en werktuigen. Materialen te bezichtigen vanaf 10 uur, start veiling om 14u30.Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Lochristi
14 juli
ATV-Rondrit
ATV-Rondrit voor oldtimertractoren. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Zulte
14 juli
Oldtimerrondrit te Ieper
Rondrit voor oldtimertractoren in de voormiddag en aansluitend middagmaal. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Ieper
27 juli
OTC-busreis naar Panningen
Jaarlijkse busreis naar het Historisch Festival in Panningen. Vertrek om 6 uur aan het OC, Ernest Brengierstraat in Oostrozebeke. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Oostrozebeke

augustus 2024

17 en 18 augustus
HMCK-Oldtimerfestival
HMCK-Oldtimerfestival met tentoonstelling van tractoren, motoren, vrachtwagens, enz...
Weelde