Agenda

augustus 2019

18 augustus
Midzomerfeest Poelkapelle
Midzomerfeest en oldtimertreffen met rondrit in de voormiddag en vrijblijvend trekker trek voor oldtimers op hoeve t'Rozenhof. Verzamelen op de hoeve vanaf 9u00, start rondrit om 10u00. Aantal inschrijvingen beperkt.
Langemark- Poelkapelle
31 augustus tot 1 september
Oogstfeesten LG Assenede
Oogstfeesten t.g.v. 100 jaar LG Assenede Programma zaterdag: ploegwedstrijd; oldtimer treffen; rondrit; ambachten; kinderspelen; BBQ; 70-80-90 fuif zondag: oldtimer treffen; ambachten; paardenkoetsritten; kinderspelen; opper dorsen Toegang gratis Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Assenede

september 2019

1 september
ATV-oldtimerrondrit voor mindervaliden
ATV-rondrit voor mindervaliden (verplichte duo-zit).Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Meulebeke
8 september
Show van de Vrienden van t Veld
Show met tentoonstelling van tractoren, motoren, vrachtwagens, woonwagens, ... Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Geel
8 september
Oldtimertractorshow en rondrit Gouden Osse
21e editie van de oldtimerhappening aan de Gouden Osse te Torhout. In de namiddag rondrit voor oldtimertractoren langs landelijke wegen in Lichtervelde, Zwevezele en Torhout. LET OP: ENKEL TOEGELATEN VOOR TRACTOREN VAN VOOR 1970.
Torhout
15 september
3 de tractortreffen oostkerke diksmuide
Rondrit 30 kilometer. Verzamelen om 9 uur, vertrek om 10 uur, aankomst om 13 u, daarna middagmaal. Tractoren enkel tot bwj 1970. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Diksmuide Oostkerke
29 september
Vierde oldtimertreffen
Vierde oldtimertreffen voor auto\'s, tractoren en legervoertuigen. Voertuigen tot bouwjaar 1989 toegelaten. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Oostrozebe

oktober 2019

19 en 20 oktober
Tractomania
Ruilbeurs in Caussade (Zuid-Frankrijk) met (onderdelen van) oldtimertractoren, motoren, machines, ...
Caussade
20 oktober
Ruilbeurs en onderdelenmarkt
In de voormiddag ruilbeurs en onderdelenmarkt, in de namiddag oldtimer- en machineveiling.Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Lochristi
26 oktober
OTC-Najaarsbusreis
Jaarlijkse najaarsbusreis, dit keer naar een aantal verzamelaars in België. Vertrek om 6.30 uur aan het OC, Gemeenteplein 1 in Oostrozebeke.

november 2019

10 november
HMCK-ruilbeurs
Oldtimerruilbeurs met (onderdelen van) tractoren, motoren, werktuigen, ...Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Wortel