Dag van de verzamelaar | Oude Trekker Club Roeselare

Dag van de verzamelaar - 5 juli 2015

VERSLAG

De collectie Buysse in Gullegem:
Francis Buyse stelde in zijn loods zijn collectie tentoon, met een flink aantal tractoren en motoculteurs van het merk Holder, maar ook een Bernard rupstrekker en een MB-trac met lier en kraan. De tentoonstelling werd uitgebreid met een paar mooie stukken van collega’s uit de buurt.


Etienne Verscheure in Zandvoorde:
Etienne is sedert jaren verknocht aan de motoculteurs van het merk SIMAR. Heel de collectiestond voor de gelegenheid ook voor zijn loods in het dorp van Zandvoorde. De klap op de vuurpijl was natuurlijk de uiterst zeldzame SIMAR T100, die Etienne een paar jaar geleden als nieuw opgemaakt heeft .


De familie Ghekiere in Moorsele:
Samen met heel wat vrienden namen Jakob en Filip Ghekiere voor de tweede maal deel aan dit gebeuren. Naast een statische show konden de bezoekers (en natuurlijk ook de eigenaars) genieten van demonstraties op het terrein naast de woning. Da took de jeugd van dit soort gelegenheden geniet, bewijst onderstaande foto…


 

We willen deze drie deelnemers van hart bedanken voor hun deelname aan dit meer dan geslaagd gebeuren en hen van harte proficiat wensen met hun mooie collectie!

We denken eraan om dit initiatief volgend jaar opnieuw in de agenda op te nemen, maar zijn daarvoor nog op zoek naar nieuwe kandidaat-deelnemers. Wilt u uw collectie ook eens aan de andere OTC-leden voorstellen, neem dan gerust contact met ons op, wij willen u graag daarbij helpen!