Agenda

september 2023

23 en 24 september
Werktuigendagen Oudenaarde
De Werktuigendagen organiseert terug een grootse show rond oldtimers. Locatie : Axelwalle 14, B-9700 Oudenaarde Het betreft: 1. Een tentoonstelling van oldtimertractoren van vóór 1980. 2. De €Belgian Oldtimer Tractoren Award€ met als thema Steyr-tractoren. 3. Het €Belgisch Oldtimer Ploegkampioenschap BOP 2019€. 4. Demo met oldtimer-hooibouwapparatuur, waaronder maaibalken, cirkelmaaiers, hooimachines en eventueel persen. oldtimer-maïshakselaars, waaronder gedragen, getrokken of zelfrijdende maïshakselaars en hakselwagens. Deze wedstrijden staan open voor alle liefhebbers, ook van buiten de landsgrenzen. Inschrijven kan zowel via uw club als rechtstreeks. Groepsinschrijvingen kunnen bij elkaar staan. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Oudenaarde

oktober 2023

15 oktober
Ruilbeurs en onderdelenmarkt
In de voormiddag ruilbeurs en onderdelenmarkt, in de namiddag oldtimer- en machineveiling. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Lochristi
28 oktober
OTC-Najaarsbusreis
Jaarlijkse najaarsbusreis, dit keer naar een aantal verzamelaars in België (later meer hierover). Vertrek om 7.00 uur aan het OC, Gemeenteplein 1 in Oostrozebeke.