OTC Veteran Tractor Show 4&5 mei 2013

Plaats hier uw ervaringen, besprekingen, foto's en dergelijke van evenementen die u bezocht hebt.

Moderator: Carl

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Tim
Berichten: 567
Lid geworden op: 28 jan 2009, 20:54
Locatie: Dentergem
Contacteer:

OTC Veteran Tractor Show 4&5 mei 2013

Bericht door Tim »

Zoals u misschien wel al weet, houden we op 4 en 5 mei 2013
onze grote OTC veteran tractor show.
Dit alles gaat door op de terreinen langs de Bosdreef te TORHOUT.
Een speciale uitgave van ons clubledenblad begin april 2013 vertelt er u alles over.
Meer informatie en programma volgen nog.
Bijlagen
sdfqsdf.JPG
M-A-N Ackerdiesel Überlegen durch 4-rad-antrieb ........... Zetor 50 Super, vše co potřebujete. ...........
Gebruikersavatar
Carl
Berichten: 377
Lid geworden op: 28 jan 2009, 21:55
Locatie: Wevelgem
Contacteer:

Re: OTC Veteran Tractor Show 4&5 mei 2013

Bericht door Carl »

Zoals u allicht al weet, gaat volgende week zaterdag 4 en zondag 5 mei de 9e Veteran Tractor Show van Oude Trekker Club door. Dit gebeuren vindt plaats in de Bosdreef te Torhout (is een zijstraat van de Ruddervoordestraat), vlakbij het prachtige Groenhovebos.Tijdens deze twee dagen wordt u een compleet programma aangeboden, dat u als actieve of passieve oldtimerliefhebber zeker niet mag missen.

Op zaterdag opent de show zijn deuren om 10 uur. Om 11 uur vindt dan de officiële opening plaats in aanwezigheid van minister Hilde Crevits, de Torhoutse burgemeester Norbert Decuyper en zijn schepenen, gevolgd door een aperitiefconcert. In de namiddag worden de tractoren van het merk Ford en Fordson als centraal thema voorgesteld, wordt een dorsdemonstratie georganiseerd en tonen de ambachtswerkers hun kunnen. Om 16 uur start dan de veiling van allerhande landbouwmateriaal, zoals tractoren en werktuigen, maar ook van gereedschappen allerhande. Direct na de veiling volgt dan de grandioze BBQ, die muzikaal omlijst wordt door ‘De Traks’, dit is een eigentijds accordeonduo dat u ongetwijfeld de beentjes zal doen strekken.

Op zondagmorgen start om 9.30 uur de rondrit voor de deelnemende tractoren in en rond Torhout. We verwachten de tractoren terug tegen ongeveer 11 uur. in de namiddag volgen dan diverse demonstraties, en om 16 uur worden alle deelnemers in de arena verwacht voor het défilé met deskundige uitleg van Piet Verschelde.

Zo ziet u maar dat we ook dit maal weer voor een uitgebreid programma gezorgd hebben.

Inschrijven kan nog:
-voor tractoren en werktuigen bij Paul Decock, Oude Bruggeweg, 78, 8810 Lichtervelde, per fax op 051/725822 of per mail op paul.decock78@telenet.be
-voor de bbq door overschrijving van 15 euro per persoon (8 euro per kind jonger dan 12 jaar) op IBAN BE 26 0012 5678 3429 (BIC GEBA BE BB). Vermeld duidelijk uw naam, dan zorgen we dat de kaarten voor u klaarliggen aan het secretariaat.
-voor de veiling door een foto en beschrijving van het object door te sturen naar Pieter Lapeire per mail op lapeirepieter@gmail.com

Neem gerust ook een kijkje op www.veterantractorshow.be Hebt u dan nog vragen, mail me dan even op declercq.geert@pandora.be of geef een seintje op 0491/610413.


Ik hoop u op onze show te mogen ontmoeten.

Met vriendelijke groeten,

Namens het OTC-bestuur,

Geert Declercq
Voorzitter
Je kan een man uit zijn International Harvester halen,
maar International Harvester kan je niet uit die man halen.
simar
Berichten: 380
Lid geworden op: 28 jan 2009, 18:57

Re: OTC Veteran Tractor Show 4&5 mei 2013

Bericht door simar »

Hallo :

Gisteren naar de Veteran Tractor Show geweest met zijn vele activiteiten.
Vandaag, Zondag, is het prachtig weer; dus allen daarheen.
Er is veel te zien; zelfs 8 Simars ( motoculteurs) van Marcel.

Etienne.
Gebruikersavatar
Carl
Berichten: 377
Lid geworden op: 28 jan 2009, 21:55
Locatie: Wevelgem
Contacteer:

Re: OTC Veteran Tractor Show 4&5 mei 2013

Bericht door Carl »

Beste

Bij deze willen we u bedanken voor uw aanwezigheid als deelnemer/bezoeker op onze Veteran Tractor Show. U hebt eraan mee geholpen dat de negende editie van dit evenement een succes geworden is, waar velen nog lang zullen over spreken.

Niet alleen de kwantiteit (waar we zeker ook al niet over te klagen hadden), maar in ieder geval de kwaliteit en de restauratiegraad van het tentoongesteld materiaal kwam tijdens deze uitgave sterk naar boven. De uitgebreide randanimatie bracht afwisseling in het programma en de standhouders en ambachtslui konden op ruime belangstelling rekenen. Het stralende weer zorgde ervoor dat je op zondagmiddag op de koppen kon lopen. Aan het defilé, gepresenteerd door Piet Verschelde, kwam maar geen eind, maar helaas blijven ook mooie liedjes niet duren...

Ik wil hierbij in naam van Oude Trekker Club Roeselare iedereen, die van dichtbij of iets verder af zijn steentje heeft bijgedragen aan de realisatie van onze show, hartelijk dank heten. Zonder jullie steun en medewerking was een organisatie als deze gedoemd te mislukken, maar het omgekeerde is ook waar: door jullie massale steun is deze editie een gigantisch succes geworden!

Iedereen bedankt en graag tot de volgende keer!!!

Namens OTC,

Geert Declercq
Voorzitter

PS. Een fotoimpressie van de VTS 2013 vindt u eerstdaags op http://www.oldtimertractorclub.be/foto.php en http://www.veterantractorshow.be
Je kan een man uit zijn International Harvester halen,
maar International Harvester kan je niet uit die man halen.
Plaats reactie