Agenda

juli 2024

27 juli
OTC-busreis naar Panningen
Jaarlijkse busreis naar het Historisch Festival in Panningen. Vertrek om 6 uur aan het OC, Ernest Brengierstraat in Oostrozebeke. Deelname 45 euro (op vertoon van uw lidkaart, 10 euro extra voor niet leden). Inlichtingen en inschrijvingen via bijgevoegd formulier.
Oostrozebeke

augustus 2024

11 augustus
20e Oldtimermeeting Merkem
20ste oldtimermeeting met in de voormiddag rondrit voor tractoren en auto's. 's Middags is er een reuze barbecue. In de namiddag is er een kunst-ambachtenmarkt, animatie voor de kinderen en een muzikaal optreden.
Merkem
17 en 18 augustus
HMCK-Oldtimerfestival
HMCK-Oldtimerfestival met tentoonstelling van tractoren, motoren, vrachtwagens, ...

Wendy Janssen - 0474/447902

wendy@hmck.be

Website: www.hmck.be

Georganiseerd door: HMCK

Baetenheide, 2381 Weelde
17 en 18 augustus
Tweedaagse busreis
Vertrek op zaterdag om 7.30 uur aan de Ernest Brengierstraat in Oostrozebeke naar een aantal verzamelaars op weg naar het gebeuren, overnachting in de buurt van de show en op zondag bezoek aan de HMCK-show in Ravels. Deelnameprijs 200 euro, overnachting, avondmaal, ontbijt en entreeticket inbegrepen.
Oostrozebeke
25 augustus
Grondbewerkingsdag
Grondbewerkingsdag te Aartrijke. Ploegen, breken, zaaiklaar leggen met oldtimertractoren. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Aartrijke
31 augustus tot 1 september
Rollend en ronkend erfgoed Malle
Rollend en ronkend erfgoed in werking.Inlichtingen op onderstaande coördinaten.
Oostmalle

september 2024

1 september
OTL-Rondrit
OTL-ledenrondrit.
Lochristi
8 september
Show van de Vrienden van t Veld
Show met tentoonstelling van tractoren, motoren, vrachtwagens, woonwagens, ...Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Geel
15 september
LVK-tractoren en landbouwmachinetreffen
LVK-tractoren en landbouwmachinetreffen te Ellikom. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Ellikom
15 september
d'Oude Puffersrit 2
Op 15 september welkom in Hoeve ter Couttere vanaf 9u. Ambachts ontbijt, landelijke volledig bepijlde rit en keuze in groep of solo te rijden. Middag stop op andere verrassings hoeve. Warme maaltijd afsluitend met ambachtsdessert. Incl. 4 consumaties. Na het middagmaal deel 2 van de rit terug richting startlocatie Na de rit nog enkele mooie prijzen te winnen. Inschrijvingen BE57 7330 7754 2335 Prijs, 25eu all in Verdere info 0493/506990
Zwevezele (Wingene)

oktober 2024

6 oktober
HMCK-ploegdag
Ploegdag van de Historische Machineclub van de Kempen. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Poppel
6 oktober
Oldtimer Tractormeeting editie Strand en Duinen
Start van de rondrit om 10 uur, uitgebreid aperitief om 12.30 uur en speenvarken aan het spit om 15 uur. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Ramskapelle (Nieuwpoort)
12 oktober
OTC-Najaarsbusreis
Jaarlijkse najaarsbusreis, dit keer naar een aantal verzamelaars in Nederland (later meer hierover). Vertrek om 6.30 uur aan het OC, Ernest Brengierstraat in Oostrozebeke. Deelname 75 euro (op vertoon van uw lidkaart, 10 euro extra voor niet leden). Inlichtingen en inschrijvingen via bijgevoegd formulier.
Oostrozebeke
20 oktober
Ruilbeurs en onderdelenmarkt
In de voormiddag ruilbeurs en onderdelenmarkt, in de namiddag oldtimer- en machineveiling. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Lochristi

november 2024

10 november
HMCK-ruilbeurs
Oldtimerruilbeurs met (onderdelen van) tractoren, motoren, werktuigen, ...Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Wortel
23 november
Infoavond
Infoavond over een oldtimer gerelateerd onderwerp in het schoolrestaurant van de Rembert-groep langs de Papebrugstraat, 8A te Torhout. Uiteenzetting rond het thema met aansluitend warm eetmaal.Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Torhout