Agenda

augustus 2019

25 augustus
Oldtimerrondrit te Damme
Samenkomst om 9 uur, vertrek voor rondrit langs landelijke wegen met tussenstop om 10 uur, middagmaal om 13 uur, in de namiddag vermogenstest voor oldtimertractoren. Deelnameprijs 20 euro met aandenken voor iedere deelnemer. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Damme
31 augustus tot 1 september
Oogstfeesten LG Assenede
Oogstfeesten t.g.v. 100 jaar LG Assenede Programma zaterdag: ploegwedstrijd; oldtimer treffen; rondrit; ambachten; kinderspelen; BBQ; 70-80-90 fuif zondag: oldtimer treffen; ambachten; paardenkoetsritten; kinderspelen; opper dorsen Toegang gratis Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Assenede

september 2019

1 september
ATV-oldtimerrondrit voor mindervaliden
ATV-rondrit voor mindervaliden (verplichte duo-zit).Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Meulebeke
8 september
Show van de Vrienden van t Veld
Show met tentoonstelling van tractoren, motoren, vrachtwagens, woonwagens, ... Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Geel
8 september
Oldtimertractorshow en rondrit Gouden Osse
21e editie van de oldtimerhappening aan de Gouden Osse te Torhout. In de namiddag rondrit voor oldtimertractoren langs landelijke wegen in Lichtervelde, Zwevezele en Torhout. Thema stationaire motoren. Deelnameprijs 20 euro (kinderen < 10 jaar: 10 euro) LET OP: ENKEL TOEGELATEN VOOR TRACTOREN VAN VOOR 1970.
Torhout
15 september
3 de tractortreffen oostkerke diksmuide
Rondrit 30 kilometer. Verzamelen om 9 uur, vertrek om 10 uur, aankomst om 13 u, daarna middagmaal. Tractoren enkel tot bwj 1970. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Diksmuide Oostkerke
21 en 22 september
Werktuigendagen Oudenaarde
De Werktuigendagen organiseert terug een grootse show rond oldtimers. op 21 en 22 september Locatie : Axelwalle 14, B-9700 Oudenaarde Het betreft: 1. Een tentoonstelling van oldtimertractoren van vóór 1980. 2. De €Belgian Oldtimer Tractoren Award€ met als thema Porsche en Allgaier tractoren. 3. Het €Belgisch Oldtimer Ploegkampioenschap BOP 2019€. 4. Demo met oldtimer-hooibouwapparatuur, waaronder maaibalken, cirkelmaaiers, hooimachines en eventueel persen. oldtimer-maïshakselaars, waaronder gedragen, getrokken of zelfrijdende maïshakselaars en hakselwagens. Deze wedstrijden staan open voor alle liefhebbers, ook van buiten de landsgrenzen. Inschrijven kan zowel via uw club als rechtstreeks. Groepsinschrijvingen kunnen bij elkaar staan. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Oudenaarde
29 september
Vierde oldtimertreffen
Vierde oldtimertreffen voor auto\'s, tractoren en legervoertuigen. Voertuigen tot bouwjaar 1989 toegelaten. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Oostrozebe

oktober 2019

19 en 20 oktober
Tractomania
Ruilbeurs in Caussade (Zuid-Frankrijk) met (onderdelen van) oldtimertractoren, motoren, machines, ...
Caussade
20 oktober
Ruilbeurs en onderdelenmarkt
In de voormiddag ruilbeurs en onderdelenmarkt, in de namiddag oldtimer- en machineveiling.Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Lochristi
26 oktober
OTC-Najaarsbusreis
Jaarlijkse najaarsbusreis, dit keer naar een aantal verzamelaars in België. Vertrek om 6.30 uur aan het OC, Gemeenteplein 1 in Oostrozebeke.

november 2019

10 november
HMCK-ruilbeurs
Oldtimerruilbeurs met (onderdelen van) tractoren, motoren, werktuigen, ...Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Wortel
23 november
8e OTC-quiz
9e quiz van Oude Trekker Club Roeselare in zaal Thor, Papebrugstraat te Torhout. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Torhout