Agenda

juni 2019

30 juni
Rondrit te Wommersom 3350
Rondrit met Vertrek te Beinshoevestr. 1 3350 Wommersom om 9 uur met Koffiekoek/s'middags soep met brood/ s'avonds warme maaltijd./Aankomst 16.30 uur Inlichtingen en inschrijvigen op onderstaande coördinaten.
Linter Wommersom

juli 2019

7 juli
Memorial Wilfried Mortelé
Rondrit voor oldtimer tractoren en oude legervoertuigen. Samenkomst vanaf 8:00 uur, start rondrit om 10:00 uur. Maaltijd in de sporthal, Keibergstraat 32. Maaltijd voor iedereen toegankelijk, BBQ met groenten en frieten. Prijs voor de BBQ : 18€ 's morgens bij de inschrijving is er ontbijt voorzien voor de ingeschreven chauffeurs/deelnemers aan de rondrit. Inschrijven bij voorkeur via de website : www.dereigervrienden.be
Ichtegem
7 juli
Oldtimertreffen te Moorsele
Oldtimertractortreffen met samenkomst om 9 uur,rondrit om 10.15 uur en aansluitend middagmaal. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Moorsele
7 juli
oldtimerrondrit te Ieper
Rondrit voor oldtimertractoren in de voormiddag en mogelijkheid tot bezoek van de collectie Catrysse in de namiddag. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Ieper
14 juli
14e ATV-Rondrit
ATV-Rondrit voor oldtimertractoren. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Zulte
15 juli
OTL-Rondrit Eenbeekeinde
Rondrit voor oldtimertractoren.
Destelbergen
20 en 21 juli
Tracto Retro Sec Bois (FR)
Tractorshow met tentoonstelling, demonstraties, animatie voor jong en oud.Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Sec-Bois
27 juli
OTC-busreis naar Panningen
Jaarlijkse busreis naar het Historisch Festival in Panningen. Vertrek om 6 uur aan het OC, Gemeenteplein 1 in Oostrozebeke.
Oostrozebeke
27 juli
Rondrit te Watou
Rondrit voor oldtimertractoren. Samenkomst aan café de Helleketel. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Watou (Poperinge)

augustus 2019

4 augustus
provinciale ploegwedstrijd en oldtimertreffen
inschrijvingen en affiche volgen nog
westvleteren
10 augustus
OTC-busreis naar Nordhorn
OTC-busreis naar een van de grootste oldtimertractorshows op het Europese vasteland. Vertrek om 5.30 uur aan het OC, Gemeenteplein 1 in Oostrozebeke.
Nordhorn
11 augustus
Oldtimertractorevenement Merkem
Oldtimertractorevenement in Merkem in de voormiddag met tussenstops, op de middag warm middagmaal en in de namiddag kunst- en ambachtenmarkt.
Merkem
11 augustus tot 1 januari
Derde oldtimerrit Scheldewindeke
Rondrit voor oldtimertractoren. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Scheldewindeke
17 en 18 augustus
31e HMCK-Oldtimerfestival
31e HMCK-Oldtimerfestival op een nieuwe locatie, namelijk Baetenheide te Weelde
Weelde
18 augustus
Midzomerfeest Poelkapelle
Midzomerfeest en oldtimertreffen met rondrit in de voormiddag en vrijblijvend trekker trek voor oldtimers op hoeve t'Rozenhof. Verzamelen op de hoeve vanaf 9u00, start rondrit om 10u00. Aantal inschrijvingen beperkt.
Langemark- Poelkapelle
25 augustus
Oldtimerrondrit te Damme
Samenkomst om 9 uur, vertrek voor rondrit langs landelijke wegen met tussenstop om 10 uur, middagmaal om 13 uur, in de namiddag vermogenstest voor oldtimertractoren. Deelnameprijs 20 euro met aandenken voor iedere deelnemer. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Damme
31 augustus tot 1 september
Oogstfeesten LG Assenede
Oogstfeesten t.g.v. 100 jaar LG Assenede Programma zaterdag: ploegwedstrijd; oldtimer treffen; rondrit; ambachten; kinderspelen; BBQ; 70-80-90 fuif zondag: oldtimer treffen; ambachten; paardenkoetsritten; kinderspelen; opper dorsen Toegang gratis Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Assenede

september 2019

1 september
ATV-oldtimerrondrit voor mindervaliden
ATV-rondrit voor mindervaliden (verplichte duo-zit).Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Meulebeke
8 september
Show van de Vrienden van t Veld
Show met tentoonstelling van tractoren, motoren, vrachtwagens, woonwagens, ... Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Geel
8 september
Oldtimertractorshow en rondrit Gouden Osse
21e editie van de oldtimerhappening aan de Gouden Osse te Torhout. In de namiddag rondrit voor oldtimertractoren langs landelijke wegen in Lichtervelde, Zwevezele en Torhout. Thema stationaire motoren. Deelnameprijs 20 euro (kinderen < 10 jaar: 10 euro) LET OP: ENKEL TOEGELATEN VOOR TRACTOREN VAN VOOR 1970.
Torhout