Agenda

juli 2020

5 juli
Memorial Wilfried Mortelé
Rondrit voor oldtimer tractoren en oude legervoertuigen. Samenkomst vanaf 8:00 uur, start rondrit om 10:00 uur. Maaltijd in de sporthal, Keibergstraat 32. Maaltijd voor iedereen toegankelijk, BBQ met groenten en frieten. Prijs voor de BBQ : 18€ \'s morgens bij de inschrijving is er ontbijt voorzien voor de ingeschreven chauffeurs/deelnemers aan de rondrit. Inschrijven bij voorkeur via de website : www.dereigervrienden.be
Ichtegem
12 juli
16e ATV-Rondrit
ATV-Rondrit voor oldtimertractoren. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Zulte
12 juli
oldtimerrondrit te Ieper
Rondrit voor oldtimertractoren in de voormiddag en aansluitend middagmaal. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Ieper
13 juli
OTL-Rondrit Eenbeekeinde
Rondrit voor oldtimertractoren. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Destelbergen
21 juli
Oldtimertocht door Frans Vlaanderen
Rondrit voor oldtimertractoren doorheen Frans Vlaanderen. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Watou (Poperinge)
25 juli
OTC-busreis naar Panningen
Jaarlijkse busreis naar het Historisch Festival in Panningen. Vertrek om 6 uur aan het OC, Gemeenteplein 1 in Oostrozebeke.DOOR DE HUIDIGE GELDENDE COVID 19-MAATREGELEN IS DIT EVENT AFGELAST!
Oostrozebeke

augustus 2020

9 augustus
Oldtimertractorevenement Merkem
Oldtimertractorevenement in Merkem in de voormiddag met tussenstops, op de middag warm middagmaal en in de namiddag kunst- en ambachtenmarkt.
Merkem
22 en 23 augustus
32e HMCK-Oldtimerfestival
31e HMCK-Oldtimerfestival op een nieuwe locatie, namelijk Baetenheide te Weelde. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten. DOOR DE HUIDIGE GELDENDE COVID 19-MAATREGELEN IS DIT EVENT AFGELAST!
Weelde
30 augustus
Oldtimertreffen Klareputhoevevrienden
Oldtimertreffen van de Klareputhoevevrienden met rondrit door de streek van Poperinge, middagmaal, ploegdemonstratie, statische show en randactiviteiten .
Poperinge

september 2020

6 september
ATV-oldtimerrondrit voor mindervaliden
ATV-rondrit voor mindervaliden (verplichte duo-zit).Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Meulebeke
13 september
Show van de Vrienden van t Veld
Show met tentoonstelling van tractoren, motoren, vrachtwagens, woonwagens, ... Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Geel
13 september
Oldtimertractorshow en rondrit Gouden Osse
21e editie van de oldtimerhappening aan de Gouden Osse te Torhout. In de namiddag rondrit voor oldtimertractoren langs landelijke wegen in Lichtervelde, Zwevezele en Torhout. Thema stationaire motoren. Deelnameprijs 20 euro (kinderen < 10 jaar: 10 euro) LET OP: ENKEL TOEGELATEN VOOR TRACTOREN VAN VOOR 1970.
Torhout
13 september
Retro Tour
1ste Retro Tour op zondag 13 september 2020. Bewegwijzerde rondrit op eigen tempo voor oldtimer tractoren en oldtimer bromfietsen doorheen landelijke wegen. Ontbijt, lunch, drankstop en avondmaal a volonté. Vertrek: Zaal Kersenpit te Opwijk €“ Mazenzele dorp 46 Samenkomst vanaf 8.30 €“ vertrek 10u Info: Wim Piens 0476/987480 pienswim@telenet.be
Opwijk - Mazenzele
20 september
LVK-tractoren en landbouwmachinetreffen
LVK-tractoren en landbouwmachinetreffen te Ellikom.Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Ellikom
20 september
4 de tractortreffen Oostkerke Diksmuide
Rondrit 30 kilometer. Verzamelen om 9 uur, vertrek om 10 uur, aankomst om 13 u, daarna middagmaal. Tractoren enkel tot bwj 1970. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Diksmuide Oostkerke

oktober 2020

11 oktober
HMCK-ploegdag
Ploegdag van de Historische Machineclub van de Kempen. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.

Louis Porto Carrero - 0498 347509

louisportocarreo@telenet.be

Website:

Georganiseerd door: HMCK

Mierdesedijk, 2382 Poppel
18 oktober
Ruilbeurs en onderdelenmarkt
In de voormiddag ruilbeurs en onderdelenmarkt, in de namiddag oldtimer- en machineveiling.Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Lochristi
24 oktober
OTC-Najaarsbusreis
Jaarlijkse najaarsbusreis, dit keer naar een aantal verzamelaars in Nederland. Vertrek om 6.00 uur aan het OC, Gemeenteplein 1 in Oostrozebeke.

november 2020

8 november
HMCK-ruilbeurs
Oldtimerruilbeurs met (onderdelen van) tractoren, motoren, werktuigen, ...Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Wortel
21 november
OTC-quiz
Quiz van Oude Trekker Club Roeselare in zaal Thor, Papebrugstraat te Torhout. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Torhout