Nieuws

Fluohesje bij clubledenblad

We hebben jullie door omstandigheden wat langer moeten laten wachten, maar aan de vele positieve reacties te horen wordt ons jubileumscadeau toch wel bijzonder gesmaakt! We hebben met ons OTC-fluohesje de veiligheid van onze leden/tractorbestuurders extra in de verf willen zetten! Draag het jasje voor uw verplaatsingen met de tractor en op onze manifestaties. Ook wie dit jaar nog lid wordt, krijgt dit cadeau in de bus. Aan iedereen bedankt voor het vertrouwen en tot binnenkort!

Clubledenblad maart 2018

Hou deze week je brievenbus in het oog, want het clubledenblad maart is van de pers gerold! Naar aanleiding van ons jubileumjaar vind je dit keer een leuk verjaardagsgeschenk bij je clubblad.

Aftellen naar midden deze week is de boodschap!

Tractorwijding Torhout 11 maart

Goede tradities kun je maar beter in ere houden, zegt men vaak, en dat willen we met de tractorwijding ook blijven doen. Na de heisa rond de afzetting van pastoor Luk Brutin medio dit jaar was het helemaal niet zeker dat hij nog zou kunnen voorgaan in onze tractorwijding. Het concept van zijn vieringen, die tijdens de vorige edities door de deelnemers bijzonder gesmaakt werden, dreigde in het water te vallen.

Onlangs echter kregen we het goede nieuws dat we onze traditie verder kunnen zetten: Pastoor Brutin kan de mis tijdens onze tractorwijding blijven voorgaan! We moeten echter uitwijken naar een andere locatie buiten het grondgebied Zwevezele-Wingene, en hebben daarom gekozen om de tractorwijding dit jaar in de loodsen van de familie Geert Vansteelant in de Rondevijverstraat, 4 te Lichtervelde laten doorgaan.

We verzamelen vanaf 9.30 uur ter plaatse. De H.Mis gaat door om 10.30 uur, met aansluitend korte rondrit en zegening van de tractoren. Op de middag eten we kip met frieten, daarna staat een rondrit van 20 kilometer langs landelijke wegen in de buurt gepland. Na de rondrit is er nog uitgebreid tijd om wat bij te praten aan de bar.

Deelname aan dit gebeuren kost 18 euro (kinderen < 12 jaar 9 euro).Schrijf tijdig in, zodat u zeker bent van deelname!