Nieuws

ANNULATIE RONDRIT GOUDEN OSSE

De inrichters van de rondrit aan den Gouden Osse in Torhout vragen ons, de annulatie van hun evenement op zondag 13 september omwille van de CORONA-maatregelen mee te delen.

Zij kijken er al naar uit om hun evenement op zondag 12 september 2021 opnieuw te laten doorgaan!

annulatie zomerrondrit

Beste OTC-lid,

 

Wij zullen door de toenemende verspreiding van het COVID 19-virus en de daaraan gekoppelde sanitaire maatregelen genoodzaakt zijn om onze zomerrondrit van 23 augustus te annuleren. Wie reeds inschreef en betaalde, kan heel binnenkort zijn inschrijfgeld terug verwachten.

 

We willen ons bij deze excuseren voor het ongemak, maar zijn ervan overtuigd dat u voor deze beslissing begrip op kunt brengen. Tevens hopen we zo snel mogelijk weer activiteiten voor u te kunnen organiseren.

 

Groeten,

 

het OTC-bestuur

Omwille van de veelvuldige vragen hierbij een kleine update over de komende clubactiviteiten:
-in tegenstelling tot wat sommige bronnen vermelden, is de kustrally van zaterdag 20 juni is op bevel van Stad De Haan afgelast
-de busreis naar Panningen op 25 juli is afgelast (gezien de show niet doorgaat)
-over de meerdaagse busreis van 9 tot 11 oktober en de eendaagse busreis van 24 oktober is nog geen duidelijkheid, daarover berichten we u zo snel mogelijk.
Ondertussen mogen feestcomités VANAF 1 JULI opnieuw activiteiten organiseren, de aangekondigde activiteiten op onze website www.oldtimertractorclub.be zullen naar goeddunken van de organisatoren door kunnen gaan.

Aanpassing maatregelen oldtimergebruik

Eindelijk is het zover! In de Veiligheidsraad van gisteren is beslist dat we vanaf maandag 8 juni weer met onze oldtimer buiten mogen komen.Of clubs hun activiteiten zullen kunnen laten doorgaan en in welke omstandigheden dat zal gebeuren, moeten we nog even afwachten,maar een individuele plezierrit kan weer doorgaan!

Maatregelen naar aanleiding van het Covid 19-virus

Naar aanleiding van de overheidsmaatregelen inzake de bestrijding van het COVID 19- of coronavirus willen ook wij met Oude Trekker Club Roeselare onze verantwoordelijkheid nemen door onze leden te vragen, niet met hun oldtimervoertuigen op straat te komen, zelfs niet alleen, dit is tot naderhand verboden. We volgen de situatie op de voet en laten u iets weten zodra dit weer toegestaan is. Hou het ondertussen gezond en tot binnenkort!

Ledendiner op zondag 26 januari

Traditioneel gaat ons jaarlijks ledendiner door in zaal 'De Oude Melkerij' langs de Stationsstraat, 143 b in Hooglede, dit keer op 26 januari om 12u.

Wij stellen u graag het volgend menu voor:

*Krieltje met huisgerookte zalm en bieslookroom

*Varkenshaasje met champignonsaus

*Ijstaart met warme chocoladesaus en slagroom

*mokka

Voor dit royale menu betaalt u de democratische prijs van 42 euro per persoon (wijnen en waters tot aan de koffie inbegrepen.) Daarna strekken we onze beentjes op muziek van vroeger en nu!

Overschrijven kan door storting op rekeningnummer BE26001256783429 op naam van OTC Roeselare met vermelding van uw naam en 'ledendiner'.

Graag tot op ons diner!

Nieuwjaarswensen

Wij willen bij deze al onze leden, hun familie en vrienden het allerbeste wensen voor een gezond en gelukkig 2020! Dat ieder van jullie in het nieuwe jaar gespaard mag blijven van tegenslagen, en volop kan profiteren van zijn hobby!

Ook in het nieuwe jaar staan we niet stil, en organiseren we weer drie rondritten, twee eendaagse busreizen, een meerdaagse busreis en een quiz, dus voor elk weer wat wils bij Oude Trerkker Club Roeselare. 

Graag tot binnenkort op één van onze evenementen!

Het bestuur van OTC Roeselare