Lid worden

Misschien kocht je onlangs een oldtimertractor, een stuk materiaal dat erachter past of een stationaire motor en weet je nog niet goed waar je terecht kan voor informatie? Zoek je gelijkgezinden om ideeën, raad en advies uit te wisselen? Dan ben je bij onze club aan het juiste adres, want onder onze honderden leden bevindt er zich altijd wel iemand die je met raad en daad kan bijstaan als je een specifieke vraag over een bepaalde machine hebt.

Op vandaag bieden wij onze leden driemaandelijks een goedgevuld clubblad in kleur aan, waarin je informatie over de meest uiteenlopende thema’s, een reeks zoekertjes en een activiteitenkalender terugvindt. In december ontvangen alle leden een jaarkalender met foto's van tractoren en motoren van onze clubleden. Daarnaast organiseert OTC heel wat activiteiten, zoals rondritten, busreizen, een jaarlijkse quiz, een infoavond, een ledendiner, ... . Bovendien bieden wij onze leden de mogelijkheid, hun oldtimertractor tegen een uiterst voordelig tarief te verzekeren.

Het lidgeld bedraagt 30 euro (42 euro voor het buitenland).

Wil je lid worden?

Vul dan het formulier hieronder in, klik op ‘Verzenden’ en binnen de kortste keren krijg je een e-mail met hoe één en ander concreet in zijn werk gaat. Heb je (nog) geen antieke tractor of stationaire motor? Geen nood, als steunend of meewerkend lid ben je even hartelijk welkom bij ons. En misschien slaat de microbe dan wel helemaal over! Want onthoud: restaureren is een uiterst fascinerende hobby waar je meer uit haalt dan je er in steekt!

Van harte welkom bij onze club!
2024 en ontvang binnenkort de reeds verschenen clubbladen
2025 en ontvang in december als extra de jaarkalender van 2025