Nieuws

Busreis Panningen

Naar jaarlijkse traditie (hoewel, door Corona ook een paar jaar onderbroken) trekken we op zaterdag 30 juli opnieuw naar het Historisch Festival in Panningen. Onnodig Europa's grootste evenement op het gebied van landbouwerfgoed voor te stellen, wie er eens geweest is, weet dat hij deze afspraak niet mag missen.

Om u de lange reis van en naar het gebeuren te sparen leggen wij ook dit jaar opnieuw een bus in. Een comfortabele autocar brengt u naar het event, waar u zorgeloos kunt shoppen en kleinere aankopen op de bus mee naar huis kunt nemen.

De busreis en het entreeticket samen kosten 47 euro. Inschrijven kan nog tot 26 juli door overschrijving van het bedrag op het OTC-rekeningnummer BE26001256783429.

Graag tot dan!

Kustrally

Zaterdag 18 juni gaat onze ondertussen meer dan traditioneel geworden kustrally door. Een unieke kans voor onze leden en hun familie om een leuke tocht langs de zeedijk en de straten van de Haan en Wenduine te maken!

Meer inlichtingen vind je in ons clubledenblad van maart, maar inschrijven kan nog tot 15 juni door vermelding van je naam en 'kustrally 2022'!

We hopen jullie talrijk te mogen ontmoeten!

Tractorwijding

Naar aanleiding van een paar zetduiveltjes in ons clubblad van december willen we hierbij meedelen dat de tractorwijding wel degelijk doorgaat op zondag 6 maart in de loods van Geert Vansteelant langs de Rondevijverstraat, 4 te Lichtervelde (onder voorbehoud van dan geldende sanitaire maatregelen). Inschrijven kan nog tot 3 maart via de gebruikelijke manieren.

Het zou ons verheugen jullie daar talrijk te mogen ontmoeten!